Български Руски

 

За нас

Нашата фирма се занимава с експорт на пресни и замразени плодове и зеленчуци , плодови и зеленчукови консерви. Имаме дългогодишни и стабилни контакти  с производители на селскостопанска продукция в България , Македония , Сърбия и Гърция. Това ни позволява да предлагаме пресни продукти с високо качество на нашите клиенти от Европа , Русия , Украина и Азербайджан. Нашите плодове и зеленчуци са опаковани в естетически и съответстващи на изискванията на купувачите опаковки , гарантиращи качественно транспортиране и съхранение на продуктите.

Фирмата ни „Форекс” ЕООД е основана през 1993г с основен предмет на дейност производство и експорт на плодови и зеленчукови консерви в Русия и страните от ОНД. Предлагаме  широк асортимент  консерви на клиентите си.

Ние се радваме на дългогодишно сътрудничество с нашите партньори. Гарантирайки високо качество на всичките продукти и добро обслужване , ние изграждаме отношение на дългосрочна перспектива , на основата на сътрудничеството и взаимната изгода. В нашата фирма всеки клиент получава компетентна информация по всички интересуващи го въпроси.

Ние гарантираме бързи доставки на пресни , замразени и консервирани плодове и зеленчуци от района на Юго-Източна Европа по приемливи цени.